Pràctica Esportiva davant una situació d’Alarma (Excepció)

· Hem d’aprendre a gestionar la nostra pràctica esportiva en una situació d’alarma (excepció), de tal manera que ens permeti sentir-nos preparats, segurs i gaudir fent allò que ens agrada.
· Qualsevol emoció que sorgeixi en aquest context és normal. Pots experimentar diversos estats psicoafectius com inquietud, excitació, disfòria, por, ansietat… Fes-los espai i no et jutgis. Així mateix, pot ser que aflori l’ansietat per no estar com desitjaríem, comparar-nos amb altres persones, sentir desconfort amb el nostre físic, pressions autoimposades… Confia en tu mateix i en els teus recursos.
· Reforça’t en aquelles accions que depenguin de tu, protegeix-te i respecta les normes.
· Les rutines segueixen sent clau per regular el nostre sistema nerviós. Reorganitza’t per adaptar-te a les noves condicions d’entrenament. Gestiona el teu temps tenint consciència de temporalitat. Recorda incloure una diferenciació amb els caps de setmana.
· Mantingues hàbits saludables per millorar el teu rendiment. Si n’has inclòs alguns aquests dies, reafirma’t en la seva importància.
· Estableix una planificació coherent, respectuosa i adaptada a les teves necessitats.
· Modula l’autoexigència. Deixa que les teves sensacions, marcades per l’adaptació, incrementin progressivament l’adherència i actituds cap a l’entrenament.
· Localitza estratègies pròpies que t’ajudin a regular-te emocionalment. L’autodiàleg pot ser d’utilitat per a gestionar els pensaments disruptius que t’assaltin. Pots usar-les amb missatges positius, d’ànim o tranquil·litzadors. Centrar-te en les teves sensacions o bé posar l’atenció en elements externs que t’ajudin a “desenganxar” en cas d’angoixa. Si la teva activació en tornar és molt elevada, pots incloure alguna tècnica de relaxació.
· Treu-te pressió en l’àmbit d’objectius. És moment de prioritzar el gaudi.
· La situació és incerta. Tracta de mantenir un pensament flexible i modificable davant la possibilitat que la informació vagi canviant.

3 respostes a «Pràctica Esportiva davant una situació d’Alarma (Excepció)»

  1. Fullhdfilmizlesene ile en yeni vizyon filmler Full HD ve ücretsiz film sizlerle. Orijinal film arşivimizle en kaliteli film izle fırsatı sunuyoruz. Taylor Musso

  2. Fullhdfilmizlesene ile en yeni vizyon filmler Full HD ve ücretsiz film sizlerle. Orijinal film arşivimizle en kaliteli film izle fırsatı sunuyoruz. Jonathon Falero

  3. Film izle, jetfilmizle internetin en hızlı ve güvenilir film, sinema izleme platformudur. Binlerce film seçeneğiyle her zevke uygun filmleri Full HD kalitesinde sunar. Ralph Asplund

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *